Waarom elke mkb’er Microsoft Dynamics 365 Business Central zou moeten gebruiken

Microsoft Dynamics 365 Business Central, ook wel kortweg Business Central genoemd, is een onmisbare tool voor mkb’ers. Bent u nog op zoek naar goede ERP software voor uw bedrijf? Bekijk dan eens of het de moeite waard is om Microsoft Dynamics 365 Business Central in uw bedrijf te implementeren. Grote kans dat het antwoord hierop ‘ja’ is. Bent u benieuwd waarom elke mkb’er Business Central van Microsoft zou moeten gebruiken? U leest het allemaal in deze blog. Lees daarom snel verder!

Alles op één centrale plek

De allergrootste kracht van ERP software zit hem in het feit dat alle belangrijke informatie en gegevens op één centrale plek te vinden zijn. In Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt u alle bedrijfsprocessen, van boekhouding tot human resource management en van inkoop tot productie, onderbrengen. Omdat alle belangrijke informatie binnen één systeem te vinden is, is het een stuk eenvoudiger om de verschillende processen op elkaar af te stemmen. U heeft niet langer aparte programma’s nodig voor ieder afzonderlijk bedrijfsproces.

Inzicht in knelpunten en kansen

Loopt de bedrijfsvoering momenteel niet helemaal vlekkeloos, maar kunt u uw vinger maar niet op het probleem leggen? Wellicht dat Microsoft Dynamics 365 Business Central u inzicht kan geven in de knelpunten, maar ook de kansen en mogelijkheden. Op deze manier maakt ERP software als Business Central het mogelijk om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Voor een optimale bedrijfsvoering is het immers belangrijk om te weten wat er verbeterd kan worden en vooral ook hoe. Maar ook mogelijkheden en kansen wilt u natuurlijk niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Met Business Central kunt u deze kansen grijpen.

Overal toegang tot belangrijke informatie

Microsoft Dynamics 365 Business Central is cloud-based enterprise resource planning software. Cloud-based wil zeggen dat de ERP software via een netwerk (het internet) beschikbaar is. De software wordt dus niet lokaal op een systeem of server geïnstalleerd, zoals bij on-premises ERP software het geval is. Naast dat dit betekent dat Microsoft Dynamics 365 Business Central regelmatig wordt geüpdatet, betekent het ook dat u overal toegang heeft tot het softwarepakket. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is een goede internetverbinding zodat u ongestoord binnen de software kunt werken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Microsoft Dynamics 365 Business Central verwijzen we u graag door naar tcog.nl. Naast meer informatie over deze ERP software van Microsoft vindt u hier tevens de mogelijkheid om een adviesgesprek met de Sales Manager in te plannen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Turnitoff
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart