Hoe kun je time registration het beste toepassen?

Urenregistratie van de werknemers, you hate it or you love it maar je kunt als bedrijf niet zonder een goede urenregistratie. Het kan nogal eens wat irritaties opwekken want er is vaak veel om te doen. Als werkgever wil je enerzijds niet te veel betalen aan personeelskosten en aan de andere kant er zeker van zijn dat er zo efficiënt mogelijk gebruik wordt gemaakt van de werkdag. Dus is een goede urenregistratie belangrijk. Maar hoe pas je dit nu eigenlijk het beste?

Time registration in de praktijk

Een goede time registration is erg belangrijk voor zowel werkgever als werknemer. Enerzijds wil de werknemer er zeker van zijn dat hij/zij alle werkzaamheden correct en eerlijk uitbetaald krijgt maar andersom is dit voor de werkgever ook van belang. Een werknemer is namelijk niet goedkoop en dan wil je ook inzicht hebben als werkgever dat je betaald voor wat er werkelijk geleverd is aan arbeid.

Ook is het voor een manager binnen een bedrijfsleven daardoor makkelijker om inzicht te krijgen hoeveel uren er daadwerkelijk iemand op een bepaalde positie aan het werk is en of er aanvullende krachten nodig zijn om alle behoeftes binnen de afdeling vervuld te krijgen. Een goede time registration draagt dus bij aan dit proces.

De manieren hoe je time registration kunt toepassen

Er zijn veel verschillende manieren hoe je time registration kunt toepassen. De eerste manier is de ouderwetse met urenbriefjes die ondertekend moeten worden door de leidinggevende. Maar dit is een achterhaalde methode die in deze digitale tijd zeer zeker tot ergernissen onder het personeel zal leiden.

Je kunt tegenwoordig veel makkelijker time registration laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld door het gebruik van pasjes, fingerprint registratie of zelfs met de smartphone. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld ook thuiswerkers hebt want iedereen is wel in het bezit van een smartphone. Dit vereenvoudigt dus de urenregistratie voor zowel thuiswerkers als degene die op kantoor zijn.

Wanneer je gaat innoveren op het gebied van time registration dan is dit een flinke investering voor het bedrijf. Investeren in time registration is niet goedkoop en kost de nodige tijd, daarom is het fijn om dit goed aan te pakken. EasySecure is een organisatie die je hier goed bij kan helpen. Zij weten namelijk precies wat jouw bedrijf nodig hebt om een goede urenregistratie toe te passen.

Investeren in de toekomst

Hoe je het ook went of keert maar digitaal werken is de toekomst. Ook thuiswerken is steeds meer aan de orde van de dag, mede doordat de overheid dit erg stimuleert. Wat ook begrijpelijk is want ook voor werkgevers is thuiswerken interessant. Geen reiskosten, lagere kantoorruimte kosten en energiekosten en over het algemeen gemotiveerde medewerkers.

Maar juist om deze ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven is het belangrijk om mee te groeien en zeker op het gebied van time registration. Door een goede time registration krijg je inzicht in hoe het reilt en zeilt op de werkvloer en waar er verbetering nodig is. En daarnaast weet je zeker dat je als werkgever betaald voor wat er daadwerkelijk geleverd wordt.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Turnitoff
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart